biztonság archívum - 2000 április

2000
április

0

Górcső #1

2000. április 25. 00:00

Ez az írás egy teljesen új kezdeményezés a HWSW-n. Ezentúl minden héten kiragadok egy érdekes témát az elmúlt hét történéseiből és kicsit boncolgatom. A mai írásban a grafikus piac kerül boncasztalara. Az első kiragadott cikk a Bitboys példáján keresztül kívánja bemutatni a grafikus piacon végbemenő erőátrendeződéseket.

0

S3D és a Q3A

2000. április 18. 18:53

A fenti kombinációval semmi gond sem volt, egészen a full verzió megjelenéséig. Sajnos azóta sem jött újabb driver, és nagyon úgy néz ki nem is fog, a Savage3D elméletileg halott ezen a téren. Még csak nem mondták ki (hivatalosan).

0

Egy kis csúszás

2000. április 13. 19:36

Jim Hafner-Eaton (Director of Technical Support) egy jó hírrel szolgált ma az S3/Diamond-tól: az április közepére ígért Win9x meghajtóprogram (Viper II kártyához) április 23-án jelenik meg várhatóan. Egyelőre ennél többet Ő sem tud, így azt sem, milyen javítások történtek.

0

A Microsoft és a Compaq az egyszerűbb és élvezetesebb internet megteremtése érdekében szélesítik stratégiai együttműködésüket

2000. április 3. 15:24

2000. március 31. - A Microsoft és a Compaq bejelentették, hogy szolgáltatásaik egyesítésével tovább szeretnék bővíteni hosszú ideje tartó együttműködésüket, hogy jobban meg tudjanak felelni az internetkorszak igényeinek. A hároméves megállapodás értelmében a két cég a MSN szolgáltatások zökkenőmentes integrálásával és a fogyasztói PC-k legnagyobb szállítójától, a Compaqtól származó internet PC-kkel kívánja megerősíteni a Compaq.Net szolgáltatást. Az MSN-nel működtetett Compaq.Net szolgáltatás az MSN szolgáltatások testre szabott szuperkollekcióját kínálja a Compaq-felhasználók számára, amely mélyen beépülve a Presario PC-kbe, egyetlen gombnyomással biztosítja az internet és a megszokott webhelyek elérését.