Szerző: mz

2000. április 13. 22:11

Növekvő Compaq eladások

Az International Data Corporation (IDC) szerint a Compaq érte el a legnagyobb mértékű növekedést a nyugat-európai UNIX-forgalmazók közül a közepes méretű szerverek piacán 1999. negyedik negyedévében. Éves szinten a Compaq forgalma 57,7 százalékot nőtt ebben az ágazatban, ugyanakkor részesedése a UNIX-piac teljes forgalmából 3,3 százalékponttal 8,7 százalékra emelkedett. Az Alpha platformokon futó Tru64 UNIX egységek értékesítéséből származó bevétel 57,2 százalékkal nőtt, ami azt jelenti, hogy a Tru64 UNIX egységek értékesítése a teljes UNIX-eladások 10,7 százalékát tette ki ebben a negyedévben, amely 2,9 százalékos növekedést jelent 1998 negyedik negyedévéhez képest.
Ami a magyarországi helyzetet illeti, a közép- és felsőkategóriájú Unix szerver piacon 1999-ben ismét a Compaq volt piacvezető több mint 25%-os piaci részesedéssel. Az eladott rendszerek elsősorban a telekommunikációs és pénzügyi szektorban kerültek értékesítésre, de jelentős volument képviselnek az ipar és államigazgatás területén történt eladások is. A konfigurációk meghatározó része nagy megbízhatóságú, fürtözött rendszerekként üzemelnek a Compaq ügyfeleinél.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról