Szerző: mz

2000. április 25. 22:43

Telnet - ConCorde üzlet

A Telnet Magyarország és a ConCorde Értékpapír Rt. stratégiai együttműködési megállapodást írt alá. Az éves szinten 23 millió forint értékű megállapodás értelmében Magyarország piacvezető internetes brókeri szolgáltatását, a ConCorde Directet (www.cd.hu) működtető társaság internetes tőzsdei szolgáltatásait hirdeti Magyarország leglátogatottabb portál-rendszerének, a STOP! Network, azaz a STOP! portál és az alá tartozó tartalmak felületein.
A Concorde Direct az 1998 novembere óta internetes tőzsdei kereskedést folytató Első Internet Bróker Kft. és a Concorde Értékpapír Rt. szolgáltatásainak összevonásával jött létre 1999. október közepén. A ConCorde Direct a pénzügyi termékek szupermarketje, amely a nap 24 órájában, a legmodernebb technikai eszközök felhasználásával, személyre szabott, gyors, rugalmas, hatékony, integrált és biztonságos üzletmenetet kínál ügyfeleinek.
A Concorde több, mint 8000 magánügyfele közül 3000-nél is többen rendelkeznek internetes kereskedési lehetőséggel. A webes tőzsdézők naponta 300-600 megbízást adnak, 50-160 millió forint forgalmat bonyolítanak le interneten keresztül, ami 2000-ben 20-25 milliárdos online forgalmat jelent.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról