:

Szerző: zsozso

2000. április 13. 17:00

ASUS V3800 vs ABIT BX6 v2.0

Nekem van egy Asus V3800 TVR és egy ABIT BX6 V2.0-ás szerkentyűm. Nem akarom egyiket sem lehordani, mivel hogy mindkettő remek darab szerintem (de még más párosításban nem próbáltam őket). Én egyébként erősen ASUS párti vagyok. Egy bajom van csak. Ha összekerülnek, akkor az Asus nem tudja eldönteni magáról, hogy sima-e vagy ultra. A rendszerindítások nagy többségében sima V3800-ként jelentkezik be (ahogy kell), de van mikor V3800U akar lenni és jön a VGA 16, mert az ultrás drivert nem raktam fel. Ha ilyenkor felrakom az ultrás drivert, akkor mindig megy a gép rendesen, csak hol ultrásként, hol pedig simán V3800-ként. Én átmenetileg ez utóbbi megoldást választottam, mert idegesítő mikor egy majd 60 ezres ketyere van a gépben és úgy minden tizedik indításból 1x a VGA és a 16 szín kényeztet. Viszont, ha beindul, akkor le sem lehet lőni. Minden úgy megy rajta, ahogy kell. Ha valaki hallot ilyen problémáról és ennek megoldásáról, akkor kérem, hogy ne titkolja el. (Ha lehet, akkor minél hamarabb, mert még van rá 11 hónap gari)

Köszönettel:

Rácz Péter
sracz@freemail.hu


Egy hasonló eset, miszerint a G400 + Abit + SB Live! trió szintén képtelen a tökéletes együttműködésre, bár ez a probléma egy Matrox által készített patch-csel orvosolható.
Egyébként én is Asus párti vagyok, eltekintve attól, hogy a CD-ROM-jaik minősége katasztrófális (valahol a ciánszennyezés és a világvége között félúton:), ez hibaszázalékban kifejezve pl. a 34x-esnél 37%...

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 20:52

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.