Impresszum

HWSW Online Informatikai Hírmagazin

Kiadó:

HW SW Számítástechnikai Szolgáltató és Kereskedelmi Bt.

Elérhetőségek:

1052 Budapest, Régiposta utca 5. (térkép)
E-mail: Sajtóközlemények, sajtómeghívók

Sajtóanyagokat és sajtómeghívókat csak és kizárólag a news@ címen fogadunk! A fentieket figyelmen kívül hagyó cégek és/vagy kommunikációs ügynökségek azonnal spamlistára kerülnek. Ugyanezt az eljárást követjük az IT szempontból irreleváns és a lap profiljába nem illeszkedő közleményeket küldőkkel szemben is.

Lapigazgató:

Bőle György

Munkatársak:

Koi Tamás 2004 óta informatikai újságíró, a HWSW-hez 2008-ban csatlakozott. Szakterületei közé tartozik a telekommunikáció, szabályozás és a kommersz technológiai újdonságok.
Dömös Zsuzsanna 2015 óta informatikai újságíró, a HWSW-hez 2022-ben csatlakozott. Fő érdeklődési területei a kiberbiztonság, a közösségi média, a technológia társadalomra gyakorolt hatásai.
Asztalos Olivér 2011 óta informatikai újságíró, a HWSW-hez 2015-ben csatlakozott. Főbb érdeklődési területei közé tartoznak a processzor- és számítógép architektúrák, illetve a különféle számítógépes komponensek, memóriák, grafikus vezérlők, háttértárak, perifériák. Ezekhez kapcsolódóan a félvezetőipar eseményeit is folyamatosan nyomon követi.
Habók Lilla 2016-ban csatlakozott a HWSW csapatához, öt évnyi nagyvállalati IT elemző-tervezői munkát követően. Doktori kutatásában az oktatás-informatikával, digitális állampolgársággal, digitális kommunikáció és eszközhasználat területével foglalkozik.

E-mail: olvasói levelek

Értékesítés:

Bőle György Mobil: +36 30 900 5636

Fejlesztési projektvezető:

Ahmed Számi

Marketing és rendezvénykommunikáció:

Peredi Anna

A HWSW-n megjelent valamennyi tartalmat, illetve egyéb publikált anyagot szerzői jog véd. Ezek bármilyen formában történő sokszorosítása, publikálása vagy egyéb jellegű felhasználása kizárólag a kiadó előzetes írásbeli engedélyével történhet.

Az oldalon megjelenő hirdetések tartalmáért a kiadó semmiféle felelősséget nem vállal.

a címlapról

repairwashing

2

Keserű véget ért a Samsung-iFixit frigy

2024. május 24. 11:58

A független javítócég szerint a koreaiak rendkívül megnehezítették a könnyű javítást lehetővé tevő együttműködést.