:

Szerző: bassline

2000. április 15. 21:10

S.H.U.D v1.4 - Új verzió az intelligens Q3a HUD-ból

Elkészült

Elkészült az új verzió a sokak által használt nagy tudású Q3a HUD-ból, mely a szokásos hibajavításokon kívül újdonságokat is tartalmaz. Aki nem ismeri még ezt a kiegészítőt, annak álljon itt két screenshot a tuningolt játék végi eredmény kijelzésről és a játék közbeni állapot kijelzőről. Az újdonságok között említendő a html és txt logolás támogatása valamint a powerup-ok megjelenéséhez szükséges időt is ki tudjuk jeleztetni a cg_drawTimeUnderPowerup változó 1 értékre való állításával! Ez az idő azonban nem pontos, hanem egy becsült idő, így azért ne csodálkozzunk, ha még sincs várva várt Quad-unk a helyén a jelzett időben. A következő verzióban már valószínűleg a pontos előrejelzéssel találkozunk, ígéri a szerző. Persze ennél sokkal több beállítási lehetőséget tartalmaz a kiegészítés, melynek teljes listája megtekinthető a hivatalos site-on. Maga a program pedig vihető innen(mérete 112kb)"

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 22:08

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.