Szerző: mz

2000. április 22. 00:05

Logitech - Immersion szövetség

Az Immersion Corporation, mely úttörőnek számít az érintésvezérelt eszközök és technológiák fejlesztésében, illetve az emberi kapcsolati eszközök (HID) területén piacvezető Logitech megállapodást kötöttek, hogy a jövőben együtt fejlesztenek érintésvezérelt egereket.
Az egyezség értelmében a két cég együtt próbálja megtartani az egyre nagyobb tudású egerek piacát, illetve szélesebb, az Immersion TouchSense technológiát támogató termékcsaládot jelentetnek meg.
A két cég 1998 óta dolgozik együtt azon, hogy az érintés élményét biztosító, illetve ezáltal a felhasználó és a számítógép között szorosabb kapcsolatot létrehozó eszközöket készítsenek. Az Immersion TouchSense technológiáját és a Logitech az egérgyártás területén szerzett tapasztalatait ötvözve létrejöhet az interaktív egerek első generációja. Első eredményként tavaly piacra kerültek a WingMan Force Feedback Mouse egerek, melyeket elsősorban a játékpiacra szántak. A közeljövőben várhatóan egyéb területekre is megjelennek hasonló szerkezetek.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról