biztonság archívum - 2000 október

2000
október

0

Letölthető az NVmax 0.931

2000. október 26. 21:42

A. Charnley elkészült az NVIDIA chipes kártyák finomhangolására szolgáló NVmax segédprogram 0.931-es verziójával. Az új utility számos javítást tartalmaz Windows 2000 platform alatt többek között lehetőséget biztosítva a Via AGP 4x és side band addressing módok beállítására, illetőleg az Irongate chipsetes alaplapokon az AGP 2x átviteli mód konfigurálására.

0

Ha nem csak játszani szeretsz, de szívesen fejlesztenél is...

2000. október 14. 01:42

A készülő magyar FPS, a Heaven Tourist fejlesztőcsapata keres olyan grafikusokat, 3D modellezőket, és 3D Studio használatában jártas pályaszerkesztőket, akik szívesen részt vennének a játék további fejlesztésében. Az érdeklődők jelentkezhetnek a következő e-mail címen: heaventourist@jatekok.hu . A játék weblapját erre a linkre kattintva érheted el.

0

A Matrox Video Groups Emmy díjat nyert

2000. október 9. 19:28

A Matrox Video Products Group (MVPG) ebben az évben elnyerte a híres Emmy díjat. A MVPG ezt a díjat a technológiai újítások területén véghezvitt kiemelkedő teljesítményért kapta. A díjat október 3.-án a National Academy of Television Arts and Sciences New York-ban tartott estéjén adták át. Ezzel a díjjal a Matrox videoeditáló és videofeldolgozó kártyákinak az úttörő munkáját díjazták.

0

www.irodaszolga.hu - Ami az irodához kell!

2000. október 5. 18:35

Október 3-án a Grand Hotel Hungáriában tartotta nyilvános tájékoztatóját az Irodaszolga Kft. Az alapítók célja olyan irodatechnikai oldal létrehozása volt, ahol a végfelhasználók az elképzeléseiknek legmegfelelőbb terméket és azt a későbbiekben is üzemeltető forgalmazót könnyen kiválaszthatják. Olyan szervízigényes készülékek is helyet kaptak mint a fénymásológépek, amelyek további kellékanyag-ellátását és javítását is az oldalon szereplő cégek vállalják.

0

Soldier of Fortune EAX patch

2000. október 3. 22:51

A Creative Labs. három ütemben adja közre a Soldier of Fortune 1.06-os vagy annál újabb verzióival használható EAX javításokat. Az új file-ok dinamikusan változó visszhang és elnyelődés filterekkel illetőleg beállított hangforrás paraméterekkel tesznek valósághűbbé jó néhány multiplayer és single-player pályát. Az első patch a deathmatch szintek színesebbé tételét szolgálja.