Szerző: Hlács Ferenc

2020. március 2. 10:00

A GDC és az OCP Global Summit is elmarad a koronavírus miatt

A GDC szervezői remélik, nyáron még meg tudják tartani a játékfejlesztői konferenciát.

Két újabb nagyszabású rendezvényt kényszerített térdre a koronavírus. A Mobile World Congress, majd a Facebook F8 fejlesztői konferenciája után most a Game Developers Conference (GDC) és az Open Compute Project (OCP) Global Summit rendezői is bedobták a törölközőt a járvány jelentette egészségügyi kockázatokra hivatkozva. Mindkét eseményt jövő hónapban tartották volna - a GDC esetében ugyanakkor lehetséges, hogy nem halasztanak egy teljes évet a szervezők és még a nyár folyamán megtartják a rendezvényt.

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra?

Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra? Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

Az OCP kapcsolódó posztjában világossá teszi, hogy a konferenciához kapcsolódó minden további rendezvényt is lefúj, beleértve a Future Technology Symposium és az Open System Firmware Hack eseményeket is. A szervezők a következő napokban veszik majd fel a kapcsolatot a látogatókkal és a szponzorokkal az esemény lemondásának pontos feltételei és következményei kapcsán. A GDC bejelentése már csak halasztásról beszél, ami nem jön meglepetésként, miután a múlt héten több nagyvállalat is kihátrált az esemény mögül a járvány miatt, köztük a Microsofttal és az Amazonnal. A játékfejlesztői konferencia szervezőinek feltett szándéka még idén megtartani a most lemondott rendezvényt, lehetőleg még a nyár folyamán.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról