:

biztonság archívum - 2006 november

2006
november

0

A Vistával is kompatibilisek a FutureMark tesztprogramjai

2006. november 30. 10:44

[Clubic.com] A FutureMark egy nappal a Windows Vista debütálása előtt jelentette be, hogy szoftverfrissítésen keresztül kompatibilissá tette népszerű teljesítménymérő alkalmazásait a Microsoft új operációs rendszerével. A 3DMark06 és a PCMark05 mellett a korábbi 3DMark05 teljesítménytesztelő programhoz is elkészült egy javítás, itt azonban nem garantált a Vista-kompatibilitás.

0

Szombathelyen nyit regionális szervizközpontot a Cisco Systems

2006. november 29. 15:29

Tovább bővíti Magyarországról végzett ügyfélszolgálati tevékenységét a Cisco Systems: a budapesti Technológiai Támogató Központ (Technical Assistance Centre) tavaly áprilisi megnyitója után a cég most Szombathelyen nyit szervizközpontot, ahol a Cisco hardvereszközök javításához és fejlesztéséhez kapcsolódó technikai szolgáltatásokat végzik majd. Az új központ üzemeltetése a Jabil Circuit Magyarország Kft.-vel közösen történik.

0

A vállalatokhoz is betört a "webkettő"

2006. november 28. 09:40

[CIO Insight/HWSW] Folytatódik a vállalati informatikai rendszerek centralizálódása, és terjed a szolgáltatásközpontú szemléletmód és tervezés -- derül ki az üzleti döntéshozóknak szóló amerikai CIO Insight magazin idei trendjelentéséből, melyet az év során folytatott megkérdezések eredményei alapján összegzett. Előző írásunkban az IT-menedzsment emberi vonatkozásait jártuk körbe, most a technológiai oldalról közelítjük meg azt.

0

Piacot hódítanak az LCD-k a plazmatelevízióktól

2006. november 27. 14:33

[News.com] Nehéz idők elé nézhetnek a plazma megjelenítési technológiát előtérbe helyező vállalatok, mint például a Panasonic márkanevéről ismert Matsushita Electric, ugyanis az LCD-kijelzők egyre nagyobb piacot hódítanak el azzal, hogy nagyobb képátmérő mellett is kedvezőbb kínálatot, nagyobb felbontást, kisebb fogyasztást nyújtanak. A korábbi 32 hüvelykes határ feljebb tolódott, a folyamatos árcsökkenésnek köszönhetően már 40 hüvelykes méret mellett is inkább a nagyobb felbontású LCD-t választják a vásárlók.

0

Új ügyfélkapcsolati szoftvert vezet be a hazai piacra az Oracle

2006. november 27. 12:52

Több mint egy évvel a Siebel Systems felvásárlása után ismertette terveit az ügyfélkapcsolati megoldások terén az Oracle hazai leányvállalata. A sajtótájékoztató apropóját az adta, hogy Magyarországon is elérhetővé vált a Siebel Professional Edition CRM-megoldás, amely a hazai nagyvállalatok és nagy középvállalatok érdeklődésére tarthat számot.

0

Menetrend szerint érkeztek a legújabb Windows frissítések

2006. november 15. 10:15

Mint minden hónap második keddjén, a Microsoft helyi idő szerint tegnap este újabb frissítéseket adott ki a Windows XP operációs rendszerekhez, és néhány külső alkalmazáshoz. A szám szerint öt frissítésből négy kritikus fontosságú, melyek összesen 11 különböző sérülékenységet, hibát hivatottak javítani a felhasználók operációs rendszerén.

0

A HP technológiája javíthatja a telefonok kamerájának képminőségét

2006. november 14. 09:51

[News.com] A Hewlett-Packard és a számos telefongyártó számára bérgyártást végző Flextronics olyan megállapodást kötött, mely jelentősen növelheti a Flextronics gyártósorairól lekerülő mobiltelefonok beépített kamerájának képminőségét. A Flextronics által licencelt szoftvertechnológia már 2007-ben megjelenhet a fényképezőgépekben.

0

Termelésirányítási rendszerrel bővíthető az SAP Business One

2006. november 7. 09:11

Október ótal Magyarországon is hozzáférhető a BEAS termelésirányítási rendszer. A HostLogic kizárólagos forgalmazásában álló SAP-kiegészítő számos országban piacvezető, és számos olyan funkcióval szolgálja a termelési folyamatok szervezését, amely minden eddigi megoldásból hiányzik.