:

Szerző: Folyó Gergely

2021. július 12. 11:11

Másfél millió dollárt fizettek egy bontatlan Super Mario 64-kazettáért

Egyre nagyobbat mennek az árveréseken a videojátékok, most épp a Super Mario 64 egy bontatlan példányáért fizettek ki rekordösszeget.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Pénteken még arról cikkezett a sajtó, hogy a NES-re megjelent The Legend of Zelda egy bontatlan példányáért rekordösszeget, 870 ezer dollárt fizettek egy aukción, vasárnapra pedig meg is született az új csúcs: a Super Mario 64 egy szintén bontatlan kazettája döbbenetes összeget, 1,56 millió dollárt ért meg valakinek. Az elmúlt egy évben egymást érték a hasonló hírek, a Super Mario Bros. egy kópiája 114 ezer dollárért, míg egy másik 660 ezer dollárért ment el egy árverésen.

supermario64_auction

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 22:47

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.