Szerző: Koi Tamás

2020. július 13. 09:50

Valaki 35 millió forintnak megfelelő dollárt adott egy Super Mario kazettáért

Rekord összegért kelt el egy aukción a Super Mario egy korai Nintendo-változatának eredeti, bontatlan változata.

Minden eddiginél többet, 114 ezer dollárt, azaz napi árfolyamon számolva több mint 35,5 millió forintot fizetett valaki a Super Mario videojáték egy korai változatának bontatlan példányáért. Egész pontosan egy Nintendo cartridge-dzsért, melyet 1985-ben gyártottak, de az eredeti tulajdonosa soha nem vette használatba.

mario

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

A kazetta értékét a legmagasabb licitösszeget ajánló új tulajdonos számára alighanem tovább növelte, hogy a példány egyike azoknak az első játékoknak, melyeket a Nintendo zsugorfóliával, karton akasztófüllel ellátva csomagolt. A mostani aukciós rekordot megelőzően egyébként szintén egy Super Mario kazetta vezette a toplistát, azt 2019-ben ütötték le potom 100 ezer dollárért (mai árfolyamon 31 millió forint).

A bontatlan Nintendo-játékok aukciója meglehetősen jól pörög, mi sem jelzi ezt jobban, mint hogy azon a hétvégi árverésen, melyen az ominózus példány elkelt, összesen 699 ezer dollár értékben licitáltak az eredeti csomagolásban lévő Nintendo videojátékokra.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 10:16

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.