Szerző: Hlács Ferenc

2021. január 15. 13:33

További termékeire is kiterjeszti az S Pen támogatást a Samsung

A Galaxy S21 Ultra 5G csak az első S Pen támogatással érkező telefon lehet a sok közül.

Nem csak a frissen bejelentett Galaxy S21 Ultra 5G kap S Pen támogatást, az érintőtoll hamarosan a Samsung további okostelefonjaival is megbarátkozik - az erre vonatkozó pletykákat a cég a SamMobile-nak immár hivatalosan is megerősítette. Ahogy a cég fogalmaz a jövőben "további termékkategóriákra is kiterjeszti" a stylus támogatását. Miután a fentebb említett csúcsmodell és a Note-ok mellett az már most elérhető a gyártó bizonyos táblagépeinél is, a cég a bejelentéssel jó eséllyel a hajtogatható kijelző készülékekre céloz.

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart?

Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart? Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

A Galaxy Z Fold következő generációjánál adná magát az érintőtollak bevezetése akár a Note sorozatból megismert foglalattal kiegészítve, hiszen azok a hagyományos okostelefonoknál jóval nagyobb kijelzőterületet kínálnak a rajzoláshoz. Ehhez persze megfelelően ellenálló, de továbbra is hajlítható borításra is szükség van a panelek fölött, hogy azokban ne tegyen kárt a rájuk nehezedő érintőceruza-hegy. Akárhogy is, a bejelentés még borúsabb jövőképet vetít előre a stylusokat a cég portfóliójában meghonosító Note széria számára, amelynek relevanciája a széles körű érintőtoll támogatással drasztikusan csökken.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.