Szerző: Hlács Ferenc

2021. január 15. 13:33

További termékeire is kiterjeszti az S Pen támogatást a Samsung

A Galaxy S21 Ultra 5G csak az első S Pen támogatással érkező telefon lehet a sok közül.

Nem csak a frissen bejelentett Galaxy S21 Ultra 5G kap S Pen támogatást, az érintőtoll hamarosan a Samsung további okostelefonjaival is megbarátkozik - az erre vonatkozó pletykákat a cég a SamMobile-nak immár hivatalosan is megerősítette. Ahogy a cég fogalmaz a jövőben "további termékkategóriákra is kiterjeszti" a stylus támogatását. Miután a fentebb említett csúcsmodell és a Note-ok mellett az már most elérhető a gyártó bizonyos táblagépeinél is, a cég a bejelentéssel jó eséllyel a hajtogatható kijelző készülékekre céloz.

Mindent vivő munkahelyek

Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Mindent vivő munkahelyek Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

A Galaxy Z Fold következő generációjánál adná magát az érintőtollak bevezetése akár a Note sorozatból megismert foglalattal kiegészítve, hiszen azok a hagyományos okostelefonoknál jóval nagyobb kijelzőterületet kínálnak a rajzoláshoz. Ehhez persze megfelelően ellenálló, de továbbra is hajlítható borításra is szükség van a panelek fölött, hogy azokban ne tegyen kárt a rájuk nehezedő érintőceruza-hegy. Akárhogy is, a bejelentés még borúsabb jövőképet vetít előre a stylusokat a cég portfóliójában meghonosító Note széria számára, amelynek relevanciája a széles körű érintőtoll támogatással drasztikusan csökken.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

FLIP

3

Kagylómobillal erősít a Honor

2024. június 14. 10:28

A cég útnak indította első flip típusú készülékét, amivel újabb hézagot foltoz be a nagy márkák elleni versenyben.