Szerző: Hlács Ferenc

2020. június 9. 12:32

A Start menübe csempészett reklámmal népszerűsíti az Edge-et a Microsoft

Az új Edge ajánlása a rivális böngészőkre történő kereséskor bukkan fel.

Egyre agresszívabban igyekszik új, chromiumos Edge böngészőjére terelni a Windows 10 felhasználókat a Microsoft. A vállalat nemrég kezdte meg az új böngésző automatikus kiadását a Windows Update-en keresztül, a Windows 10 1803-as, illetve újabb kiadásait futtató felhasználókhoz. Őket a frissítés utáni újraindítást követően látványos üzenet tájékoztatja az új böngésző érkezéséről - amelynek ikonját a Microsoft biztos ami biztos a tálcára is kitűzi.

edgestartad

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x)

A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x) A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Úgy tűnik azonban a vállalat nem éri be ennyivel: egy az új Edge-et népszerűsítő hirdetés a Start menüben is megjelenik, a rivális böngészőkre, például a Chrome-ra vagy a Firefoxra vonatkozó keresések során, "Recommended" vagy "Ajánlott" cím alatt. A Windowson belüli hirdetések fogadtatása a felhasználók részéről hagyományosan nem mondható pozitívnak, különösen ha a reklámokat kikapcsolni sem lehet - jelenleg úgy tűnik, most is ez a helyzet, így egy darabig meg kell barátkozni a felbukkanó Edge ikonnal a rivális böngészők Start menüből történő indításakor.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról

Vimeo Record

1

Videós üzenetküldőt indít a Vimeo

2020. október 28. 08:46

Az ingyenesen használható vállalati megoldás az elnyúló megbeszéléseket, és hosszas emaileket hivatott kiváltani.