Szerző: Hlács Ferenc

2020. március 23. 13:53

Korlátozza a kiszállításokat Olaszországban és Franciaországban az Amazon

A cég a krízishelyzet miatt csak a létfontosságú termékeknek ad zöld utat.

Korlátozza az online áruházában vásárolt termékek kiszállítását az Amazon Olaszországban és Franciaországban, a COVID-19 járvány miatti krízishelyzetre hivatkozva. Mint arról a Reuers beszámolt, a cég az összes nem létfontosságúnak ítélt termék kiszállítását szünetelteti a két országban, egyrészt, hogy ki tudja szolgálni a kijárási korlátozások és biztonsági intézkedések miatt jelentősen megugró rendelések legfontosabb részét, másrészt, hogy az említett szabályozásokhoz maga is igazodni tudjon. Ezzel a vállalat raktárközpontjainak megemelkedett terhelését is csökkenti.

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart?

Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart? Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Az Amazon az egészségügyi és háztartási termékek, az élelmiszerek, a háziállatokat, illetve a kisbabákat célzó és a szépségápolási termékek, illetve a tudományos és ipari eszközök kiszállítását továbbra is zavartalanul folytatja. A két országban továbbra is lehetőség lesz a fenti kategóriákon kívül eső termékeket is rendelni az Amazon felületéről, de csak ha azok kereskedői nem az online óriás logisztikai hálózatát használják. A vállalat egyébként nemrég közölte, hogy 100 ezer új alkalmazottat tervez felvenni a megnövekedett igénybevétel kezelésére, illetve meglévő dolgozóinak órabérét is emeli.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.