Szerző: Hlács Ferenc

2020. március 17. 12:50

Százezer új alkalmazottat vesz fel az Amazon, hogy kiszolgálja a vásárlási lázat

A vállalat meglévő raktári, illetve árukezelő és -szállító dolgozóinak órabérét is megemeli.

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x)

A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x) A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

A COVID-19 járvány miatt világszerte számos helyen tartanak a munkanélküliség megugrásától, az Amazonnál ugyanakkor épp ellenkezőleg érezteti hatásait a pandémia: a vállalat bejelentette, raktárközpontjaiba és kiszállítói hálózatába mintegy 100 ezer részmunkaidős alkalmazott felvételét tervezi, hogy ki tudja szolgálni a járvány miatt felszökő vásárlási lázat. A cég továbbá globálisan 350 millió dollárt fordít meglévő dolgozóinak béremelésére, akik a megnövekedett egészségügyi kockázatok mellett is dolgoznak. Ennek eredményeként az Egyesült Államokban 2 dollárral, az Egyesült Királyságban és az EU-ban 2 fonttal és 2 euróval emelkednek majd az órabérek a raktárakban, illetve árukezelésben és -szállításban dolgozó alkalmazottaknál.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról