:

Szerző: Hlács Ferenc

2019. november 20. 11:37

Befutott a Telenorhoz a OnePlus 7T

Végre szolgáltatói kínálatban is feltűnik az ütős ár-érték arányt kínáló brand.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A hazai szolgáltatói kínálatba is megérkezett a OnePlus 7T, a szeptember végén bemutatkozott készülék elsőként a Telenornál vált elérhetővé, november 19-től. A Glacier Blue (gleccser kék) színben kapható készülékről megjelenésekor mi is megemlékeztünk, az a gyártótól megszokott módon a csúcskategóriás vasat biztosítja, a rivális modellekénél számottevően olcsóbban, minimális kompromisszum mellett. A készülék ára a Telenor kínálatában Hello Kártyás 2in1 S csomagban egy összegben bruttó 232 ezer forint, Telenor S számlás csomagban pedig 193 ezer forint, amely a bőkezűbb csomagokkal tovább faragható, illetve természetesen havi részletfizetésre is lehetőség van. A részletes árlistáért érdemes felkeresni a Telenor weboldalát.

oneplus7till

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 29. 14:01

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.