:

Szerző: Koi Tamás

2019. szeptember 26. 13:44

Itt a legújabb "sent from iPhone" égés

Az Amazon saját kütyükért felelős vezetője egy AirPod-dal a fülében adott tévéinterjút.

Ha valamit, hát az Apple AirPods fülhallgatót aztán úgy tervezték, hogy azonnal kitűnjön vele a tömegből az, aki viseli - legalábbis addig, amíg nem kezdték a versenytársak másolni a formája alapján csak fülből kilógó cigarettavégnek csúfolt kütyüt. 

bloomberg_amazon

Éppen ezért a Bloomberg televíziós interjúja során azonnal látszott, hogy az Amazon kütyükért felelős első embere egy AirPods fülest, pontosabban a párból egyet tett a fülébe - feltételezhetően azért, hogy hallja a műsorvezető kérdéseit. 

Ezzel önmagában persze semmi baj nem lenne, csakhogy az Amazon illetékes vezetője éppen a tegnap bejelentett új kütyükről beszélt a Bloombergnek, melyek közt egyébként egy Echo Buds nevű vezeték nélküli fülhallgató is van. Bár erről az eszközről az interjúban nem volt szó, és még csak nem is került forgalomba, mindezzel immár az Amazon is felkerült a rivális Apple termékeket kvázi akaratlanul reklámozó cégek egyre gyarapodó listájára.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 16:03

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.