Szerző: Koi Tamás

2024. március 26. 14:42

Ha Yas Marina felé veszed az irányt a jachtoddal, van egy jó hírünk

A hajózás nomád életmódja nem jelenti azt, hogy le kell mondani a villámgyors vezetékes netről.

Az üvegszálas kapcsolat a távközlésben egyet jelent a gigantikus sávszélességgel, az alacsony késleltetéssel és a relatíve alacsony karbantartási költségekkel - legyen szó az otthonokig (Fiber To The Home, azaz FTTH), a társasházakig (Fiber To The Building - FTTB) vagy éppen az utcai kabinetig (Fiber To The Cabinet - FTTC) elérő nyomvonalról.

yasmarina

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Az arab világ egyik legismertebb távközlési szolgáltatója, az e& most gondolt egyet, és a Corninggal karöltve az Abu-Dzabiban található Yas Marina jachtkikötő vendégei számára március közepétől már FTTY kapcsolatot is kínál, ami nem túl meglepő módon a 

FIBER TO THE YACHT

kezdőbetűiből összeálló rövidítés.

Az e& FTTY-hálózata a kikötő 138 jachtja számára kínál villámgyors internetkapcsolatot addig, amíg a hajó a móló mellett békésen ringatózik.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról