Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. június 30. 14:44

Ismét leépít és stúdiót zár be a Niantic

De a Pokémon Go továbbra is a top prioritás.

Jelentős szervezeti átalakításokról tájékoztatta a dolgozókat John Hanke, a Niantic vezérigazgatója, többek közt a Los Angeles-i stúdió bezárásáról, és további 230 alkalmazott elbocsátásáról, miután a cég tavaly 80 embertől és négy projekttől búcsúzott el.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

Az intézkedések célja, hogy a Niantic hatékonyabban összpontosítsa erőforrásait az elsődleges aranytojást tojó tyúkja, a Pokémon Go fejlesztésére és fenntartására. Az egykor kiugróan népszerű kiterjesztettvalóság-játék lassan hétéves, és továbbra is sok időt töltenek vele a játékosok, a Sensor Tower 2022. júniusában közzétett adatai szerint a program évente körülbelül egymilliárd dolláros bevételt generál továbbra is. 

A zsebszörnyes sikercímre támaszkodva a cég viszont számos projektről inkább lemond, többek közt a Harry Potter franchise-ra épülő programjáról, a Catanról, és leállítja az NBA All World kosárlabdás játék, valamint a Marvel World of Heroes gyártását is. Továbbra is fejleszti viszont a Pikmin Bloomot, a Peridotot és a Monster Hunter Now játékokat, és befektet a fejlesztők számára készített AR-platformjaiba.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

DÁP

9

Kanyarban a digitális személyi

2024. május 13. 14:45

Ősztől okostelefonnal is igazolhatják magukat azok, akik csatlakoznak a Digitális állampolgárság programhoz.

EUROPOL

0

Feltörték az Europol oldalát

2024. május 13. 13:53

Az Europol ellen elkövetett támadást magára vállaló hackercsoport szerint titkosított rendőrségi dokumentumokat sikerült letölteniük.