Szerző: Koi Tamás

2023. május 17. 13:01

Nemsokára bárki szerelhet egeret otthon, a négy fal között

A Google, a Samsung és a Valve után a Logitech-kel is együttműködési megállapodást kötött a világ legnépszerűbb otthoni javítgatós márkája, az iFixit.

Ami elromolhat, az el is romlik, mondja Murphy, ami a számítógépes perifériákra, köztük az egerekre és billentyűzetekre is vonatkozik, bármennyire is azt gondolná az ember, hogy ezeket a kütyüket az örökkévalóságnak tervezték - mert hát lássuk be, mégis mi tud elromlani egy egéren?

A Logitech és az iFixit viszont úgy gondolta, igenis lehetőséget illik biztosítani egy vásárlónak ahhoz, hogy otthoni körülmények között megjavíthassa a saját kütyüjét, ha már iPhone-t, Maceket, Samsung Galaxy vagy éppen Nokia okostelefont is lehet otthon szervizelni.

logi_mx_ifixit
forrás: ifixit

Elindult a heti kraftie hírlevél!

Rapid IT karrier tippek és trendek szerdánként az inboxodban.

Elindult a heti kraftie hírlevél! Rapid IT karrier tippek és trendek szerdánként az inboxodban.

A két cég most bejelentett együttműködése által a jövőben javítási útmutatók, szerszámok és pótalkatrészek egy helyről szerezhetők majd be bizonyos Logitech beviteli eszközökhöz, így elsőként az MX Master és MX Anywhere szériákba tartozó gamer egerekhez.

Hogy a lista később milyen további eszközökkel bővül (bővül-e egyáltalán), illetve milyen mélyen kell valakinek a pénztárcájába nyúlna, ha mondjuk ki akarja cserélni az elöregedett akkumulátort a kedvenc egerében, azt egyelőre nem közölték a felek.

Mik azok a sötét mintázatok, vagy ahogy az angol nevezi őket, dark patternek? Miért találkozunk egyre többször velük és mit tehetünk, hogy ne kerüljünk a csapdájukba?

a címlapról