:

Szerző: Koi Tamás

2023. május 17. 13:01

Nemsokára bárki szerelhet egeret otthon, a négy fal között

A Google, a Samsung és a Valve után a Logitech-kel is együttműködési megállapodást kötött a világ legnépszerűbb otthoni javítgatós márkája, az iFixit.

Ami elromolhat, az el is romlik, mondja Murphy, ami a számítógépes perifériákra, köztük az egerekre és billentyűzetekre is vonatkozik, bármennyire is azt gondolná az ember, hogy ezeket a kütyüket az örökkévalóságnak tervezték - mert hát lássuk be, mégis mi tud elromlani egy egéren?

A Logitech és az iFixit viszont úgy gondolta, igenis lehetőséget illik biztosítani egy vásárlónak ahhoz, hogy otthoni körülmények között megjavíthassa a saját kütyüjét, ha már iPhone-t, Maceket, Samsung Galaxy vagy éppen Nokia okostelefont is lehet otthon szervizelni.

logi_mx_ifixit
forrás: ifixit

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A két cég most bejelentett együttműködése által a jövőben javítási útmutatók, szerszámok és pótalkatrészek egy helyről szerezhetők majd be bizonyos Logitech beviteli eszközökhöz, így elsőként az MX Master és MX Anywhere szériákba tartozó gamer egerekhez.

Hogy a lista később milyen további eszközökkel bővül (bővül-e egyáltalán), illetve milyen mélyen kell valakinek a pénztárcájába nyúlna, ha mondjuk ki akarja cserélni az elöregedett akkumulátort a kedvenc egerében, azt egyelőre nem közölték a felek.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 03:15

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.