Szerző: Koi Tamás

2023. május 5. 13:09

Pusztító szójátékkal mutatta meg a Pixel Foldot a Google

Immár hivatalos, hogy a Google-nek is lesz saját hajtogatós mobilja, a cég tegnap rövid videóban mutatta be a Pixel Foldot, amit majd csak a jövő héten jelentenek be részleteiben. De akkor hová a teaserelés?

Május 4-én bemutatkozott - legalábbis egy rövid előzetes erejéig - a Google első hajlítható kijelzős okostelefonja, a Pixel Fold, mely a Samsung megoldásai mellett gyakorlatilag az egyetlen szóba jöhető foldable lehet az amerikai piacon. 

00:09
 

✨ May The Fold Be With You ✨

Még több videó

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

A mobilról régóta keringenek különféle pletykák, legutóbb a CNBC szivárogtatta belsős forrásokra hivatkozva, hogy mire lehet számítani a Pixel-sorozat legújabb tagja esetében. 

A Google a május 10-én kezdődő idei I/O-n árul majd el minden részletet az új termékről, amikor is kiderül, hogy minden korábbi pletyka beigazolódik-e, addig is marad a fenti videó, meg a

May The Fold Be With You

lefordíthatatlan szójáték, május 4-nek emléket állítva.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.