:

Szerző: Koi Tamás

2022. december 16. 09:56

Ez nem az a magentás karácsonyi videó

Tim Höttges, a Deutsche Telekom (mely mostanra mellesleg a világ legértékesebb távközlési cége) első embere az idei, kissé viszontagságos év után is bevállalta az évértékelőt.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Lássuk be, a marketingcélú karácsonyi videók dögunalmasak és öncélúak. Ráadásul bizonyos esetekben - mint azt az elmúlt napokban láthattuk - komoly politikai vonatkozású aknákat is rejthetnek magukban. Bár a politikát ott is véresen komolyan veszik, a németek szerencsére el tudnak azért lazulni időről-időre, a Deutsche Telekom így 2022-ben is leforgatta az évértékelő filmjét, idén is Tim Höttgesszel, a csoport vezérigazgatójával a főszerepben.

07:28
 

Sleigh Ride through 2022 | Deutsche Telekom XMAS Video

Még több videó

A nettó hat és fél perces videó idén is tele van rejtett kincsekkel és kiszólásokkal meg néhány egész vicces jelenettel - kedvencem, amikor Höttges kihajít egy réz* bögrét a képből azzal a felkiáltással, hogy

ki akarna manapság Moscow Mule-t inni?

Emellett persze szokás szerint nettó DT-fényezés a klip, de a maga laza, németes módján, már ha ez nem egy paradoxon. Ha idén csak egy magentás videóra jut időd, legyen ez az!

*A Moscow Mule, vagy Moszkvai Öszvér egy vodka, gyömbérsör és lime lé keverékéből álló koktél, melyet tradicionálisan réz bögrében szolgálnak fel.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 09:05

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.