Szerző: Koi Tamás

2022. november 21. 10:50

Váratlanul visszatért a Microsoft billentyűzete az App Store-ba

Pénteken minden, a gyári billentyűzettel a legkevésbé sem elégedett iOS-felhasználó legnagyobb örömére úgy döntött a Microsoft, hogy újra elérhetővé teszi a Swiftkeyt az App Store-ban.

Meggondolta magát a Microsoft (vagy az Apple), így péntek óta újra elérhető az App Store-ban az egyik leginkább közkedvelt alternatív multiplatformos billentyűzet, a Swiftkey - ami kifejezetten jó hír többek között a magyar felhasználóknak, a gyári iOS billentyűzettel ellentétben a Swiftkey ugyanis a magyar nyelvű prediktív szövegbevitelt is támogatja.

swiftkey

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Üröm az örömben, hogy ugyanaz a verzió került vissza, amit eltávolítottak és amit tavaly augusztusban publikáltak a piactéren, vagyis az alkalmazás továbbra is hemzseg a bosszantó, azóta is megoldatlannak tűnő hibáktól. A Swiftkey-t is gondozó csapat vezetője ugyanakkor máris utalt rá a Twitteren, hogy ez nem marad sokáig így.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról