Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. augusztus 12. 13:28

A keresőből engedne játékokat indítani a Google

A Google Stadia mellett az Amazon Luna, a Microsoft Xbox Cloud Gaming és az Nvidia GeForce Now szolgáltatásokkal is működhet majd a keresőcég újítása.

Új fejlesztést kezdett tesztelni a Google, amivel közvetlenül a keresőből lehetne elindítani azokat a felhős játékprogramokat, amelyekre előtte kulcsszavakkal rákerestek a felhasználók. A találatok listáján szereplő játékok mellett egy Play gomb tűnhet fel, amire kattintva a program elindulna a böngészőből.

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart?

Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart? Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Az újítást kiszúró Nerf Report szerint a funkció nem korlátozódik a Google felhőalapú Stadia szolgáltatására, hanem működhet majd az Amazon Lunával, az Xbox Cloud Gaminggel és az Nvidia GeForce Now-val is. Természetesen pár lépést továbbra sem lehet kiküszöbölni, szükséges például a szolgáltatásokban regisztrált fiókokba való bejelentkezés, és egyelőre nem is működik minden játékkal, sőt csak szűkebb tesztelői kör előtt jelenik meg az opció.

Hogy a Google mikor vezeti be élesben a funkciót, arról még nincsenek információk, úgy tűnik, hogy egyelőre egy A/B tesztről lehet szó.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.