Szerző: Koi Tamás

2022. április 25. 14:07

Nyáron jön a Diablo mobilra

Uszkve három és fél évvel a bejelentés után végre kipróbálhatják majd a rajongók az Activision Blizzard boszorkánykonyhájában készülő Diablo MMORPG-t, a Diablo Immortalt.

Július 2-től minden MMORPG-rajongónak ajánlott magával vinnie a mobiltöltőt, netán egy nagykapacitású powerbankot, bárhová is megy, végre-valahára megjelenik ugyanis az Activision Blizzard gondozásában évek óta készülő Diablo Immortal iOS-re és Androidra - valamint PC-re. 

diablo_characters

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

A kizárólag online játszható Diablo Immortal a Diablo II: Lord of Destruction végén veszi fel a fonalat, és számos új karaktert valamint történetszálat szállít majd a franchise rajongói számára. Ha ez nem lenne elég, a műfaj szerelmeseinek további jó hír, hogy hamarosan megjelenési dátumot kaphat a szintén csőben lévő World of Warcraft mobilos MMORPG, illetve javában zajlanak a Diablo 4 belső tesztelési munkálatai is - derült ki az Activision Blizzard pénzügyi jelentését kísérő tájékoztatóból.

Az ingyenesen kipróbálható Diablo Immortalra az alábbi weboldalon lehet előzetesen regisztrálni. 

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról