Szerző: Koi Tamás

2022. január 5. 13:45

Itt a Samsung Freestyle, a Z-generáció hordozható projektora

Komoly kihívást jelent ma a tinédzserek körében várhatóan nagy népszerűségnek örvendő kütyükkel előrukkolni - a Samsung most egy új, hordozható projektorral pályázik a Z-generáció kegyeire.

A projektorok eddig többnyire tárgyalótermek vagy otthoni moziszobák (a dizájnosabb darabok esetleg a nappalik) kellékei lehettek, ezt a sztereotípiát azonban láthatóan minden erejével igyekszik lerombolni a Samsung Freestyle, mely nevéhez méltón egy olyan projektor, melyet számtalan, az eddigiektől eltérő módon lehet kreatív módon, szabadon használni.

01:36
 

Samsung | Introducing The Freestyle, a smart theater to-go

Még több videó

A hengerformájú eszköz nem csak autófókusszal, hanem automatikus szintezővel is rendelkezik, így minden helyzetben - fenti videó tanúsága szerint akár mozgás közben is - megfelelő minőségű képet tud kivetíteni, még ha nem is feltétlenül brutális fényerővel. A Freestyle 1080p felbontású képet jelenít meg 30-100 hüvelykes kivetítési képátlóval.

Mindent vivő munkahelyek

Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Mindent vivő munkahelyek Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Az eszközbe térhatású zörejek keltésére alkalmas hangszórót, illetve természetesen azon keresztül megszólaló hangasszisztenst is építettek, található rajta egy USB Type-C és egy HDMI port, a kiegészítőként árult akkumulátorral pedig hordozhatóvá válik, de létezik hozzá sztenderd E27-es (villanykörte) foglalat-toldó is, mely az eszköz rögzítése mellett a tápellátásról is gondoskodik.

A Samsung Freestyle néhány hónapon belül kerülhet forgalomba, az Egyesült Államokban a projektor javasolt fogyasztói ára 900 dollár lesz.

a címlapról