:

Szerző: Koi Tamás

2022. január 5. 13:45

Itt a Samsung Freestyle, a Z-generáció hordozható projektora

Komoly kihívást jelent ma a tinédzserek körében várhatóan nagy népszerűségnek örvendő kütyükkel előrukkolni - a Samsung most egy új, hordozható projektorral pályázik a Z-generáció kegyeire.

A projektorok eddig többnyire tárgyalótermek vagy otthoni moziszobák (a dizájnosabb darabok esetleg a nappalik) kellékei lehettek, ezt a sztereotípiát azonban láthatóan minden erejével igyekszik lerombolni a Samsung Freestyle, mely nevéhez méltón egy olyan projektor, melyet számtalan, az eddigiektől eltérő módon lehet kreatív módon, szabadon használni.

01:36
 

Samsung | Introducing The Freestyle, a smart theater to-go

Még több videó

A hengerformájú eszköz nem csak autófókusszal, hanem automatikus szintezővel is rendelkezik, így minden helyzetben - fenti videó tanúsága szerint akár mozgás közben is - megfelelő minőségű képet tud kivetíteni, még ha nem is feltétlenül brutális fényerővel. A Freestyle 1080p felbontású képet jelenít meg 30-100 hüvelykes kivetítési képátlóval.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Az eszközbe térhatású zörejek keltésére alkalmas hangszórót, illetve természetesen azon keresztül megszólaló hangasszisztenst is építettek, található rajta egy USB Type-C és egy HDMI port, a kiegészítőként árult akkumulátorral pedig hordozhatóvá válik, de létezik hozzá sztenderd E27-es (villanykörte) foglalat-toldó is, mely az eszköz rögzítése mellett a tápellátásról is gondoskodik.

A Samsung Freestyle néhány hónapon belül kerülhet forgalomba, az Egyesült Államokban a projektor javasolt fogyasztói ára 900 dollár lesz.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 10:35

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.