Szerző: Asztalos Olivér

2021. november 5. 13:55

A Gránit Bankhoz is megérkezett a Google Pay

A Gránit Bank is elérhetővé tette ügyfelei számára a Google Pay szolgáltatást, mely androidos okoseszközökre kínál kényelmes és gyors fizetési megoldást.

Mától a Gránit kártyáival is elérhető a Google Pay. Az ügyfelek egyszerűen és gyorsan használhatják érintéses fizetésre képes androidos telefonjukat a bank által kibocsátott Mastercard betéti kártyákkal. A Gránit a magyar bankok között a negyedik a sorban, amely beállt a Google Pay mögé. A támogatást a K&H kezdte meg tavasszal, melyet a közelmúltban a CIB és az Erste követett. Közleményében a Gránit megjegyzi, hogy ügyfelei továbbra is használhatják a saját fejlesztésű Gránit Pay mobilfizetési megoldását is.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

„A Gránit Banknál kiemelt prioritás számunkra, hogy hasznos innovációkkal tegyük kényelmesebbé ügyfeleink életét. Az Android eszközökkel használható új generációs érintésmentes mobilfizetést Magyarországon és Európában is elsőként tettük elérhetővé ügyfeleink számára 2016-ban. Természetes volt számunkra, hogy a mobilfizetés növekvő népszerűségét szem előtt tartva a rendkívül innovatív Google Pay szolgáltatással is bővítjük az androidos mobilfizetési lehetőségeink választékát” – mondta az új szolgáltatás bevezetéséről Jendrolovics Péter, a Gránit Bank ügyvezető igazgatója, a lakossági üzletág vezetője.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról