Szerző: Koi Tamás

2021. szeptember 30. 13:52

Apróbb újdonságok a Telekom mobilos díjcsomag-portfóliójában

Szeptember végén menetrendszerűen megújította lakossági mobil- és vezetékes portfólióját a Magyar Telekom. Érdemben előbbiek kínálata változott, illetve bővült.

Szeptember 29-től új lakossági mobil- és vezetékes díjcsomagok kerültek a Magyar Telekom kínálatába - a portfólió tagjai közül érdemben csak a mobil termékek változtak, azok közül is kizárólag az adatcsomagok, melyekből mostantól az ügyfelek igényei alapján öt konstrukció közül lehet választani. 

Mindent vivő munkahelyek

Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Mindent vivő munkahelyek Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Így bekerült a kínálatba a 8 GB havi adatkeretet tartalmazó Net 8 GB, illetve a havi 25 GB-ot kínáló Net 25 csomag, melyből 8 és 15 GB forgalmazható le EU roaming helyzetben. A két csomag havi díja kedvezmények nélkül rendre 3390 és 6990 Ft. Kikerült ugyanakkor a kínálatból a 15 GB-os keretet nyújtó Net 15 csomag, mely a tematikus adatopciók közül korábban egyedüliként tartalmazta a "korlátlan zene" opciót - utóbbi az új portfólió egyik elemébe sem került be.

A korlátlan adatforgalmat és 5G-s elérést biztosító "Gigaerős Net" és "Gigaerős Net+" csomagok tartalmát illetően is történtek kisebb változások, így a szolgáltató előbbinél változatlan áron 2 db kis adatforgalmú (tipikusan okosórákhoz használható) MultiSIM-et is biztosít, utóbbi pedig 2 GB EU-n kívüli roaming adatforgalmat is tartalmaz meghatározott országokban. A legdrágább korlátlan adatcsomag havi díja cserébe 600 Ft-tal nőtt.

a címlapról