Szerző: Koi Tamás

2021. szeptember 8. 10:55

Jövő kedden mutatkozhatnak be az új iPhone-ok

Szeptember 14-én, magyar idő szerint 19 órakor kezdetét veszi az Apple idei őszi szokásos termékbemutatója, melyen a hagyományoknak megfelelően fellebbentik a fátylat az új iPhone-okról.

Kiküldte az Apple a meghívót az idei őszi nagy termékbemutató-eseményére, melyet szeptember 14-én, azaz jövő kedden, magyar idő szerint 19 órai kezdettel tart a cupertinói cég. A keretek a tavalyihoz hasonlóan ezúttal is valamelyest kötöttek lesznek, azaz idén is kizárólag csak az interneten lehet majd követni az eseményt, az efféle bemutatókat éveken keresztül kísérő eufórikus tapsvihar és örömujjongás tehát idén is elmarad.
apple-event-september-14_(1)

Ilyen egy rendkívül kompakt és rugalmas ipari PC (x)

Új ultra kompakt taggal bővült a Beckhoff ipari PC-kből álló termékcsaládja.

Ilyen egy rendkívül kompakt és rugalmas ipari PC (x) Új ultra kompakt taggal bővült a Beckhoff ipari PC-kből álló termékcsaládja.

Ahogy az általában lenni szokott, a meghívót most is szételemzi az angolszáz sajtó, a The Verge például úgy spekulál, hogy a sötét égbolt a kamera éjszakai módjának fejlesztésére, netán az új iPhone-ok asztrofotós képességére utalhat, míg a ragyogó logó az always on display funkció érkezését vetíti előre, netán a korábbi pletykákban már megjelent műholdas kommunikációs lehetőséget.

Az mondjuk kétségtelenül menő, hogy az Apple logójába egy iOS eszközt használva akár bele is lehet "nézni" az AR segítségével, ehhez el kell látogatni a cég rendezvényoldalára és rábökni a rendezvény logójára.

A nyári leállás után, október 5-én és 7-én az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.

a címlapról