:

Szerző: Koi Tamás

2021. szeptember 8. 10:55

Jövő kedden mutatkozhatnak be az új iPhone-ok

Szeptember 14-én, magyar idő szerint 19 órakor kezdetét veszi az Apple idei őszi szokásos termékbemutatója, melyen a hagyományoknak megfelelően fellebbentik a fátylat az új iPhone-okról.

Kiküldte az Apple a meghívót az idei őszi nagy termékbemutató-eseményére, melyet szeptember 14-én, azaz jövő kedden, magyar idő szerint 19 órai kezdettel tart a cupertinói cég. A keretek a tavalyihoz hasonlóan ezúttal is valamelyest kötöttek lesznek, azaz idén is kizárólag csak az interneten lehet majd követni az eseményt, az efféle bemutatókat éveken keresztül kísérő eufórikus tapsvihar és örömujjongás tehát idén is elmarad.
apple-event-september-14_(1)

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Ahogy az általában lenni szokott, a meghívót most is szételemzi az angolszáz sajtó, a The Verge például úgy spekulál, hogy a sötét égbolt a kamera éjszakai módjának fejlesztésére, netán az új iPhone-ok asztrofotós képességére utalhat, míg a ragyogó logó az always on display funkció érkezését vetíti előre, netán a korábbi pletykákban már megjelent műholdas kommunikációs lehetőséget.

Az mondjuk kétségtelenül menő, hogy az Apple logójába egy iOS eszközt használva akár bele is lehet "nézni" az AR segítségével, ehhez el kell látogatni a cég rendezvényoldalára és rábökni a rendezvény logójára.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 19:59

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.