Szerző: Koi Tamás

2021. szeptember 8. 10:55

Jövő kedden mutatkozhatnak be az új iPhone-ok

Szeptember 14-én, magyar idő szerint 19 órakor kezdetét veszi az Apple idei őszi szokásos termékbemutatója, melyen a hagyományoknak megfelelően fellebbentik a fátylat az új iPhone-okról.

Kiküldte az Apple a meghívót az idei őszi nagy termékbemutató-eseményére, melyet szeptember 14-én, azaz jövő kedden, magyar idő szerint 19 órai kezdettel tart a cupertinói cég. A keretek a tavalyihoz hasonlóan ezúttal is valamelyest kötöttek lesznek, azaz idén is kizárólag csak az interneten lehet majd követni az eseményt, az efféle bemutatókat éveken keresztül kísérő eufórikus tapsvihar és örömujjongás tehát idén is elmarad.
apple-event-september-14_(1)

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

Ahogy az általában lenni szokott, a meghívót most is szételemzi az angolszáz sajtó, a The Verge például úgy spekulál, hogy a sötét égbolt a kamera éjszakai módjának fejlesztésére, netán az új iPhone-ok asztrofotós képességére utalhat, míg a ragyogó logó az always on display funkció érkezését vetíti előre, netán a korábbi pletykákban már megjelent műholdas kommunikációs lehetőséget.

Az mondjuk kétségtelenül menő, hogy az Apple logójába egy iOS eszközt használva akár bele is lehet "nézni" az AR segítségével, ehhez el kell látogatni a cég rendezvényoldalára és rábökni a rendezvény logójára.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 18:54

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.