Szerző: Asztalos Olivér

2021. július 22. 09:19

Rendkívül büszke George-ra az Erste

Sajtóközleményt adott ki George, az Erste Csoport elektronikus szolgáltatásainak kilencedik születénsnapja alkalmából a pénzintézet. Ez alapján George-ot ma már hat országban összesen hétmillió ügyfél használja, akik az ötből átlag 4,5 csillagra értékelik teljesítményét.

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW!

A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW! A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Az Erste Bank magyarországi lakossági ügyfelei idén február óta használhatják George-ot. Indulása óta okostelefonján már több mint 400 ezer ügyfél lépett be legalább egyszer sikeresen a platformra, és közülük közel 333 ezren havonta legalább egyszer használták azt. A belépések mintegy tizedében az ügyfelek felkeresik a George Store-t (ez jelenleg a legmagasabb arány az Erste Csoporton belül), ahol egyebek mellett további számlákat tudnak nyitni, online igényelhetnek hitelkártyát és személyi kölcsönt, betétet tudnak lekötni, illetve állampapírt és befektetési jegyet vásárolhatnak – ismertette Bek-Balla László, az Erste Bank contact center és digitális csatornák igazgatója.

Bár a közlemény erről érthető módon nem tesz említést, a magyarországi ügyfelek számára visszalépést is jelentett George. A korábbi netbankhoz és mobilapphoz képest ugyanis több funkció (pl. ideiglenes kártyalimitek beállítása) hiányzik a szolgáltatásból, amit így jelenleg csak a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül lehet elérni. Az Erste Bank szerint ugyanakkor a folyamatos frissítések révén George havonta kap új funkciókat. Februári magyarországi indulása óta a platform hazai kínálata számos fejlesztéssel gyarapodott, elindult például az úgynevezett Watchdog, amelyben a telefonra sms-ek helyett push értesítés érkezik a különféle tranzakciókról, számlaforgalomról. A fejlesztések nyáron sem állnak le: George hamarosan a Google Pay-jel bővül, így az androidos mobilokkal rendelkező ügyfelek is élhetnek az egyszerű mobilfizetés lehetőségével.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 26. 01:19

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!