:

Szerző: Asztalos Olivér

2021. július 22. 09:19

Rendkívül büszke George-ra az Erste

Sajtóközleményt adott ki George, az Erste Csoport elektronikus szolgáltatásainak kilencedik születénsnapja alkalmából a pénzintézet. Ez alapján George-ot ma már hat országban összesen hétmillió ügyfél használja, akik az ötből átlag 4,5 csillagra értékelik teljesítményét.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Az Erste Bank magyarországi lakossági ügyfelei idén február óta használhatják George-ot. Indulása óta okostelefonján már több mint 400 ezer ügyfél lépett be legalább egyszer sikeresen a platformra, és közülük közel 333 ezren havonta legalább egyszer használták azt. A belépések mintegy tizedében az ügyfelek felkeresik a George Store-t (ez jelenleg a legmagasabb arány az Erste Csoporton belül), ahol egyebek mellett további számlákat tudnak nyitni, online igényelhetnek hitelkártyát és személyi kölcsönt, betétet tudnak lekötni, illetve állampapírt és befektetési jegyet vásárolhatnak – ismertette Bek-Balla László, az Erste Bank contact center és digitális csatornák igazgatója.

Bár a közlemény erről érthető módon nem tesz említést, a magyarországi ügyfelek számára visszalépést is jelentett George. A korábbi netbankhoz és mobilapphoz képest ugyanis több funkció (pl. ideiglenes kártyalimitek beállítása) hiányzik a szolgáltatásból, amit így jelenleg csak a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül lehet elérni. Az Erste Bank szerint ugyanakkor a folyamatos frissítések révén George havonta kap új funkciókat. Februári magyarországi indulása óta a platform hazai kínálata számos fejlesztéssel gyarapodott, elindult például az úgynevezett Watchdog, amelyben a telefonra sms-ek helyett push értesítés érkezik a különféle tranzakciókról, számlaforgalomról. A fejlesztések nyáron sem állnak le: George hamarosan a Google Pay-jel bővül, így az androidos mobilokkal rendelkező ügyfelek is élhetnek az egyszerű mobilfizetés lehetőségével.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 03:17

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.