Szerző: Koi Tamás

2021. június 23. 13:25

Alap fotoszerkesztő funkciókkal bővült a OneDrive

Újabb, alap fotoszerkesztő funkciókkal próbál a Google Photos babérjaira törni a Microsoft OneDrive.

Új, alap fényképszerkesztési funkciókkal látta el a OneDrive webes felületét, illetve az androidos applikációját a Microsoft. Így mostantól az appon, illetve a webes felületen keresztül többek közt megvághatók és elforgathatók a fotók, emellett a képek fényereje, kontrasztja, az expozíció, a kiemelések és az árnyékok is szabályozhatók bizonyos keretek között.

onedrive_android_photo_editing

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW!

A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW! A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

A OneDrive új képszerkesztő funkciói a bevett formulához igazodnak, vagyis a változtatások új fájlba is menthetők, illetve a régi is felülírható, ugyanakkor az eredeti változat a szolgáltatás által kínált verziókövetésnek köszönhetően még felülírás esetén is előcsalogatható meghatározott keretek közt.

Az új funkciók megjelenésével egy időben az androidos app egyben Chromecast-támogatást is kapott, melynek segítségével a fotók könnyűszerrel megjeleníthetők nagyobb kijelzőkön is.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 26. 00:56

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!