Szerző: Koi Tamás

2021. június 23. 13:25

Alap fotoszerkesztő funkciókkal bővült a OneDrive

Újabb, alap fotoszerkesztő funkciókkal próbál a Google Photos babérjaira törni a Microsoft OneDrive.

Új, alap fényképszerkesztési funkciókkal látta el a OneDrive webes felületét, illetve az androidos applikációját a Microsoft. Így mostantól az appon, illetve a webes felületen keresztül többek közt megvághatók és elforgathatók a fotók, emellett a képek fényereje, kontrasztja, az expozíció, a kiemelések és az árnyékok is szabályozhatók bizonyos keretek között.

onedrive_android_photo_editing

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart?

Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart? Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

A OneDrive új képszerkesztő funkciói a bevett formulához igazodnak, vagyis a változtatások új fájlba is menthetők, illetve a régi is felülírható, ugyanakkor az eredeti változat a szolgáltatás által kínált verziókövetésnek köszönhetően még felülírás esetén is előcsalogatható meghatározott keretek közt.

Az új funkciók megjelenésével egy időben az androidos app egyben Chromecast-támogatást is kapott, melynek segítségével a fotók könnyűszerrel megjeleníthetők nagyobb kijelzőkön is.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.