:

Szerző: Koi Tamás

2021. június 17. 13:18

Máris frissíti friss TV-s platformját a Telekom

A Telekom új, teljesen új alapokra helyezett tévés platformja két hónapja érhető el kereskedelmi termékként, de a szolgáltató már a bejelentés során előrevetítette, hogy a jelenlegi felhasználói interfész rövid életű lesz. A frissített UI már tesztelhető az androidos és iOS-es applikációkon keresztül.

A Magyar Telekom az országban először vezetett be IP-alapú tévés platformot a távoli múltnak tűnő 2006-os évben, melyet idén áprilisban gyakorlatilag teljes ráncfelvarrás követett. A szolgáltató egyik fontos célja a váltással, hogy képernyőtől függetlenül mindenhol ugyanazt a felhasználói élményt tapasztalják az előfizetők - az ezt markánsan meghatározó felhasználói interfész rövidesen teljesen átalakulhat.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A szolgáltató ügyfelei már tesztelhetik az új Telekom TV GO mobilapp iOS-es és androidos változatát, ami alapvetően egybevág a Telekom új platformot érintő korábbi, óvatos termékbevezetési stratégiájával - a megújult applikációt is egy nyílt tesztprogramot megelőzően vezette be a szolgáltató. A teszt körülményeiről az alábbi oldalon tájékoztat a szolgáltató.

Az ügyfeleknél lévő androidos set-top boxokon futó felület az új mobilappnál látottak szerint szintén átalakul majd, itt a változás már jóval szembeötlőbb lehet - magát a felületet egyébként csoportszinten egységesen a Deutsche Telekom szakemberei álmodták meg, vagyis a végleges appok országtól függetlenül nagyjából ugyanúgy nézhetnek ki és ugyanazokat a funkciókat is kínálhatják.

Az új felület és funkciók végleges formájukban valamikor az utolsó negyedévben jelenhetnek meg minden eszközön.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 14:23

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.