Szerző: Koi Tamás

2021. június 17. 13:18

Máris frissíti friss TV-s platformját a Telekom

A Telekom új, teljesen új alapokra helyezett tévés platformja két hónapja érhető el kereskedelmi termékként, de a szolgáltató már a bejelentés során előrevetítette, hogy a jelenlegi felhasználói interfész rövid életű lesz. A frissített UI már tesztelhető az androidos és iOS-es applikációkon keresztül.

A Magyar Telekom az országban először vezetett be IP-alapú tévés platformot a távoli múltnak tűnő 2006-os évben, melyet idén áprilisban gyakorlatilag teljes ráncfelvarrás követett. A szolgáltató egyik fontos célja a váltással, hogy képernyőtől függetlenül mindenhol ugyanazt a felhasználói élményt tapasztalják az előfizetők - az ezt markánsan meghatározó felhasználói interfész rövidesen teljesen átalakulhat.

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW!

A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW! A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

A szolgáltató ügyfelei már tesztelhetik az új Telekom TV GO mobilapp iOS-es és androidos változatát, ami alapvetően egybevág a Telekom új platformot érintő korábbi, óvatos termékbevezetési stratégiájával - a megújult applikációt is egy nyílt tesztprogramot megelőzően vezette be a szolgáltató. A teszt körülményeiről az alábbi oldalon tájékoztat a szolgáltató.

Az ügyfeleknél lévő androidos set-top boxokon futó felület az új mobilappnál látottak szerint szintén átalakul majd, itt a változás már jóval szembeötlőbb lehet - magát a felületet egyébként csoportszinten egységesen a Deutsche Telekom szakemberei álmodták meg, vagyis a végleges appok országtól függetlenül nagyjából ugyanúgy nézhetnek ki és ugyanazokat a funkciókat is kínálhatják.

Az új felület és funkciók végleges formájukban valamikor az utolsó negyedévben jelenhetnek meg minden eszközön.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 26. 00:20

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!