Szerző: Koi Tamás

2021. június 11. 10:14

Az EB kedvéért nevet váltott a Telenor

Óriási gaggel készült a ma startoló futball európa-bajnokságra a Telenor Magyarország, melynek névváltása egyébként is esedékes belátható időn belül.

Ma este magyar idő szerint 19 órakor kezdetét veszi a 2021-es futball EB, mely Európa történelmének eddigi talán legkülönösebb hasonló tornája lesz részben a rengeteg helyszín, részben a koronavírus árnyékában lejátszott meccsek miatt. A szponzorok is érzik ezt, ilyen szegről-végről a Telenor is, mely az EB kedvéért még a nevét is megváltoztatta:

telenoria

Internetre kötött közművek: elsőre jó ötletnek tűnt (x)

Gyere el Ipar 4.0-val és annak IT-biztonsági aspektusaival foglalkozó foglalkozó meetupunkra.

Internetre kötött közművek: elsőre jó ötletnek tűnt (x) Gyere el Ipar 4.0-val és annak IT-biztonsági aspektusaival foglalkozó foglalkozó meetupunkra.

Persze - legalábbis egyelőre - csak a készülékek kijelzőjén jelenik meg az új név, és nyilván csak akkor, ha a telefon támogatja az operátornév kijelzését. Hogy ettől mennyire megy majd jobban a magyar válogatott szekere, az rövidesen kiderül, mindenesetre az biztos, hogy néhány millió magyar mobilfelhasználó most pár hétig akarva-akaratlanul a fiúkkal lesz.

Pro Tipp: Androidos mobilokon manuális hálózatválasztással lehet kiválasztani a TelenoRiaRia HU hálózatot.

A nyári leállás után, október 5-én és 7-én az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.

a címlapról

Hirdetés

AWS és microservice meetupokkal kezdjük az őszt!

2021. szeptember 20. 10:30

A nyári leállás után, október 5-én és 7-én az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.