Szerző: Koi Tamás

2021. június 11. 10:14

Az EB kedvéért nevet váltott a Telenor

Óriási gaggel készült a ma startoló futball európa-bajnokságra a Telenor Magyarország, melynek névváltása egyébként is esedékes belátható időn belül.

Ma este magyar idő szerint 19 órakor kezdetét veszi a 2021-es futball EB, mely Európa történelmének eddigi talán legkülönösebb hasonló tornája lesz részben a rengeteg helyszín, részben a koronavírus árnyékában lejátszott meccsek miatt. A szponzorok is érzik ezt, ilyen szegről-végről a Telenor is, mely az EB kedvéért még a nevét is megváltoztatta:

telenoria

Alkalmazásfejlesztés mindenkinek webinár a Microsofttal (x)

Ismerd meg, hogyan tudsz kódolás nélkül alkalmazásokat létrehozni, adatokat elemezni és folyamatokat automatizálni a Microsoft Power Platform segítségével.

Alkalmazásfejlesztés mindenkinek webinár a Microsofttal (x) Ismerd meg, hogyan tudsz kódolás nélkül alkalmazásokat létrehozni, adatokat elemezni és folyamatokat automatizálni a Microsoft Power Platform segítségével.

Persze - legalábbis egyelőre - csak a készülékek kijelzőjén jelenik meg az új név, és nyilván csak akkor, ha a telefon támogatja az operátornév kijelzését. Hogy ettől mennyire megy majd jobban a magyar válogatott szekere, az rövidesen kiderül, mindenesetre az biztos, hogy néhány millió magyar mobilfelhasználó most pár hétig akarva-akaratlanul a fiúkkal lesz.

Pro Tipp: Androidos mobilokon manuális hálózatválasztással lehet kiválasztani a TelenoRiaRia HU hálózatot.

Június 23-án a modern fejlesztői környezetek biztonságával foglalkozó ingyenes meetup lesz. Kiderül hogyan kell a biztonságot a cég kultúra részéve tenni, hogyan lehet skálázni mindezt a deploy sebességével együtt, és lesz szó a Docker és Kubernetes biztonságáról is.

a címlapról

Hirdetés

Találkozzunk, idén is lesz SYSADMINDAY!

2021. június 18. 04:42

Duna melletti szabadtéri helyszínen, a Budapest Gardenben idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt, az IT-üzemeltetők világnapját. Hosszú hónapok bezártsága után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal, szakmázzunk, és sörözzünk együtt.