Szerző: Koi Tamás

2021. június 10. 14:19

Két kamera is lehet a Facebook okosóráján

A vizuális kommunikációra gyúrhat rá első okosórájával a Facebook, mely kiszivárgott hírek szerint jövő nyáron kerülhet forgalomba.

Újabb részletek szivárognak ki a Facebook színfalak mögött készülő első okosórájáról, pedig a premierig - ha lehet hinni a pletykáknak - még több mint egy év is hátra lehet. A The Verge most arról kapott fülest, hogy az állítólagos okosórában kamera is lesz, méghozzá egyből kettő.

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW!

A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW! A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Ezek elsődleges célja természetesen, hogy még több fotó kerüljön az Instagramra, és még többet videochateljenek egymással a felhasználók Messengeren, vagyis pörögjenek a Facebook saját platformjai. A technológiai megvalósítás még kérdéses, a cikk szerint mindenesetre a kamerák alapesetben el lesznek rejtve részben a csuklópántba, illetve a hátlapi, 1080p felbontású kamerával csak akkor lehet fotózni, ha az órát lepattintják a szíj-foglalatról.

Hogy mennyire életszerű egy órával fotózni, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy eddig egyetlen cég sem igazán tudott épkézláb megoldással szolgálni ezen a téren - kérdés, hogy ez jövőre ez sikerülhet-e a Facebooknak.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 24. 06:25

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!