Szerző: Koi Tamás

2021. június 10. 14:19

Két kamera is lehet a Facebook okosóráján

A vizuális kommunikációra gyúrhat rá első okosórájával a Facebook, mely kiszivárgott hírek szerint jövő nyáron kerülhet forgalomba.

Újabb részletek szivárognak ki a Facebook színfalak mögött készülő első okosórájáról, pedig a premierig - ha lehet hinni a pletykáknak - még több mint egy év is hátra lehet. A The Verge most arról kapott fülest, hogy az állítólagos okosórában kamera is lesz, méghozzá egyből kettő.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Ezek elsődleges célja természetesen, hogy még több fotó kerüljön az Instagramra, és még többet videochateljenek egymással a felhasználók Messengeren, vagyis pörögjenek a Facebook saját platformjai. A technológiai megvalósítás még kérdéses, a cikk szerint mindenesetre a kamerák alapesetben el lesznek rejtve részben a csuklópántba, illetve a hátlapi, 1080p felbontású kamerával csak akkor lehet fotózni, ha az órát lepattintják a szíj-foglalatról.

Hogy mennyire életszerű egy órával fotózni, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy eddig egyetlen cég sem igazán tudott épkézláb megoldással szolgálni ezen a téren - kérdés, hogy ez jövőre ez sikerülhet-e a Facebooknak.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról