:

Szerző: Asztalos Olivér

2021. május 27. 17:54

A következő generációs Windowsról beszélt Nadella

A Microsoft fejlesztői konferenciáján hintette el "a következő generációs Windows" érkezését Satya Nadella.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A redmondi vállalat elnök-vezérigazgatója arról beszélt, hogy a közeljövőben ("very soon") bejelentik a Windows operációs rendszer következő generációját. Nadella sejtelmes szavai alapján a piac az elmúlt évtized legnagyobb fejlesztésére számíthat, amelyből a fejlesztők és a tartalomgyártók is sokat profitálhatnak. Arról egyelőre csak találgatni lehet, hogy miben újult meg a következő Windows verzió, az elvárások alapján azonban a felhasználói felületet és a Windows Store-t is komolyabb átszabhatja a Microsoft.

16:05
 

Microsoft CEO Satya Nadella's Build 2021 Keynote! (Azure, Windows, Teams Updates)

Még több videó

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 19:50

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.