Szerző: Hlács Ferenc

2021. március 24. 12:39

Már macOS-re is elérhető a Steam Link

Az alkalmazással más PC-ről streamelhetők játékok a macOS-es gépekre.

Apple OFF - de mi lesz a többi techcéggel az autóiparban?

Nem lesz Apple-autó, de már van Xiaomi, és gőzerővel készül a Huawei saját autója is. Mit tudnak ők, amit az Apple nem?

Apple OFF - de mi lesz a többi techcéggel az autóiparban? Nem lesz Apple-autó, de már van Xiaomi, és gőzerővel készül a Huawei saját autója is. Mit tudnak ők, amit az Apple nem?

Az Apple háza táján is terjeszkedik Steam Link alkalmazásával a Valve, a PC-ről történő játékstreamelésre szánt app a 2019-es iOS-es rajt után immár macOS-en is elérhető. Persze ahogy a MacRumors is rámutat, az Apple asztali rendszerén a teljes értékű Steam alkalmazáson keresztül eddig is lehetőség volt egy másik PC-ről streamelt címeket játszani, ehhez ugyanakkor mostantól elég az aránylag kövér, 1 gigabájtos kliens helyett a mindössze 30 megabájtos Steam Linket letölteni. A Mac App Store-ból már telepíthető alkalmazás használatához a macOS 10.13-as vagy annál újabb verziójára lesz szükség.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról