Szerző: Hlács Ferenc

2021. március 24. 12:39

Már macOS-re is elérhető a Steam Link

Az alkalmazással más PC-ről streamelhetők játékok a macOS-es gépekre.

Toxikus vezetők szivárványa

Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Toxikus vezetők szivárványa Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Az Apple háza táján is terjeszkedik Steam Link alkalmazásával a Valve, a PC-ről történő játékstreamelésre szánt app a 2019-es iOS-es rajt után immár macOS-en is elérhető. Persze ahogy a MacRumors is rámutat, az Apple asztali rendszerén a teljes értékű Steam alkalmazáson keresztül eddig is lehetőség volt egy másik PC-ről streamelt címeket játszani, ehhez ugyanakkor mostantól elég az aránylag kövér, 1 gigabájtos kliens helyett a mindössze 30 megabájtos Steam Linket letölteni. A Mac App Store-ból már telepíthető alkalmazás használatához a macOS 10.13-as vagy annál újabb verziójára lesz szükség.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról