Szerző: Hlács Ferenc

2021. március 19. 12:16

Magyar fejlesztők az Apache Spark Committerek listáján

Somogyi Gábor és Piros Attila Zsolt budapesti szoftvermérnökök kerültek be az Apache Spark forráskódjának kapuőrei közé.

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW!

A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW! A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Magyar fejlesztőkkel bővül az Apache Spark Committerek listája, a jelenleg a Cloudera szoftvermérnökeként dolgozó Somogyi Gábor és Piros Attila Zsolt személyében. Ahogy a nyílt forrású projekteknél általában, úgy a széles körben, a világ legnagyobb cégeinél is használt, az Apache Software Foundation által fenntartott Apache Spark adatelemző motornál is a committerek azok, akik jogosultak a forráskódot érintő változtatások elfogadására - azaz ők döntik el, milyen változások, újdonságok kerülhetnek be a Sparkba. Az Apache Spark Committer listán főként az Egyeült Államokban és Kínában dolgozó fejlesztők sorakoznak, olyan cégek képviseletében, mint Databricks, a Facebook, a Google, az Apple, az Oracle, a Netflix, a Huawei vagy épp a Tencent - a lajstromot pedig mára budapesti fejlesztők is bővítik.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 24. 12:24

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!