Szerző: Hlács Ferenc

2021. március 4. 13:32

Új, nagyobb kijelzős Switch konzol piacra dobására készülhet a Nintendo

Iparági pletykák szerint a Samsung OLED paneljeit szereli az új modellbe a gyártó.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Frissített Nintendo Switch modell piacra dobására készül a Nintendo - értesült a Bloomberg. A lap forrásai szerint a ráncfelvarrott kézikonzol a jelenlegi kiadás 6,2 hüvelykes kijelzőjét a Samsungtól vásárolt, 7 hüvelykes OLED panelre cseréli, noha továbbra is megtartja az eredeti modell 720p felbontását. Ugyanakkor ha kézben tartva nem is, dokkolón keresztül tévére csatlakoztatva már nagyobb pixelszám mellett is lehetőség nyílik majd a játékra, az új modell ugyanis külső kijelzőn a 4K felbontást is támogatja majd. Az új Switch tömeggyártása a lap szerint júliusban kezdődhet, a piacra dobással pedig az év végi ünnepi szezont célozhatja meg a gyártó.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról