Szerző: Hlács Ferenc

2021. február 26. 13:04

A külső felhasználók felé is nyit a Steam Remote Play Together

A "kanapés" többjátékos módhoz már Steam fiók nélkül is csatlakozhatnak a meghívott játékosok.

Promptolsz-e már padawan?

Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Promptolsz-e már padawan? Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

A Steam Remote Play Together funkciójával a felhasználók már 2019 óta játszhatnak közösen online, a helyi többjátékos módot támogató játékokkal is - ehhez ráadásul a megoldás legújabb (egyelőre béta címkés) frissítésével a meghívottaknak már Steam fiókra sem lesz szükségük. Az új fejlesztéssel a meghívólinkre kattintva a játékosoknak csak a Steam Link alkalmazást kell letölteniük, majd el is kezdhetik a játékot, külön regisztráció nélkül. A funkciót a Steam jelenleg annyiban korlátozza, hogy csak egy felhasználó csatlakozhat Steam fiók nélkül egy-egy játékmenethez - a páros játékot azonban így is megkönnyítheti az egyelőre tesztelés alatt álló megoldás.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

repairwashing

2

Keserű véget ért a Samsung-iFixit frigy

2024. május 24. 11:58

A független javítócég szerint a koreaiak rendkívül megnehezítették a könnyű javítást lehetővé tevő együttműködést.