Szerző: Hlács Ferenc

2021. február 24. 14:34

Más tévégyártóknak is licencelni kezdi webOS rendszerét az LG

Az idén bevezetett, új felhasználói felületet ugyanakkor egyelőre megtartja magának a cég.

Promptolsz-e már padawan?

Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Promptolsz-e már padawan? Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Hamarosan az LG mellett más gyártók tévéin is szolgálatba áll a koreai cég webOS rendszere: mint a vállalat közölte, külső feleknek is elkezdi licencelni a platformot. Ahogy közleményében az LG fogalmaz, a rendszerrel a partnerek az hangalapú vezérlési funkciókat, az integrált AI algoritmusokat, és persze az alkalmazás-ökoszisztémát is megkapják majd, beleértve az LG Channelst, azaz a gyártó streaming szolgáltatását is - mindezt az ismerős UX mellett. Utóbbi kapcsán, ahogy azt a cég a The Verge-nek megerősítette, az elmúlt években megismert felhasználói felületre kell gondolni, a platform idén év elején bevezetett frissítése egyelőre csak az LG saját modelljein lesz elérhető.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

repairwashing

2

Keserű véget ért a Samsung-iFixit frigy

2024. május 24. 11:58

A független javítócég szerint a koreaiak rendkívül megnehezítették a könnyű javítást lehetővé tevő együttműködést.