Szerző: Hlács Ferenc

2021. február 23. 12:34

Automatikusan letölti az érdekesnek ítélt tartalmakat a Netflix új funkciója

Az opcionálisan bekapcsolható megoldás repülőutakhoz, illetve egyéb, az online kapcsolatot nélkülöző helyzetekhez jöhet kapóra.

Promptolsz-e már padawan?

Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Promptolsz-e már padawan? Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Új, opcionálisan bekapcsolható funkcióval bővül a Netflix: a videostreaming app "Downloads For You" megoldásával az a felhasználó tartalomfogyasztási előzményei alapján érdekesnek ítélt tartalmakat automatikusan letölti, (Wi-Fi-n keresztül) hogy aztán online kapcsolat hiányában is legyen miből válogatni. Azt a felhasználó állíthatja be, hogy a letöltött tartalmak legfeljebb 1, 3 vagy 5 gigabájt tárterületet foglalhatnak el. A funkció első körben Androidon válik elérhetővé, hamarosan azonban az iOS-es tesztelést is megkezdi a Netflix.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

repairwashing

2

Keserű véget ért a Samsung-iFixit frigy

2024. május 24. 11:58

A független javítócég szerint a koreaiak rendkívül megnehezítették a könnyű javítást lehetővé tevő együttműködést.