Szerző: Hlács Ferenc

2021. február 16. 15:12

Színes kijelzővel érkezik a PocketBook legújabb e-book olvasója

Az InkPad Colorban dolgozó, új generációs Kaleido panel 4096 szín megjelenítésére képes.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Színes kijelzős e-book olvasót jelentett be a PocketBook: a gyártó 7,8 hüvelykes InkPad Color modellje az E Ink legújabb fejlesztését, a második generációs Kaleido panelt használja. A kijelző felbontása 1404x1872 képpont, amely 300 DPI-t produkál monokróm és 100 DPI-t színes tartalmak kirajzolásánál, továbbá 4096 szín megjelenítésére képes - noha ezek a paraméterek megegyeznek a Kaleido panel első generációjának képességeivel, az új modell azonban élénkebb színeket és pörgősebb képfrissítést ígér. Az e-book olvasó 8 milliméter vékony és 225 grammot nyom, akkumulátora pedig 2900 mAh kapacitású. A belső tárhely mérete 32 gigabájt, arra az e-bookok mellett hangoskönyvek is feltölthetők, amelyeket akár vezeték nélküli fülhallgatóval is hallgathatunk, a Bluetooth 5.1 támogatásnak hála. A PocketBook InkPad Color nettó 329 dolláros árcédulával vásárolható meg.

inkpadcolor

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról