Szerző: Koi Tamás

2021. február 16. 14:12

Sokkal használhatóbb lett az Office az iPadeken

Alighanem repesni fognak az örömtől egy most kiadott frissítés megjelenését követően azok az iPad-tulajok, akik a Microsoft hivatalos Office alkalmazását használják munkához.

Szinte napra pontosan az iOS és Android platformokra fejlesztett egybegyúrt Office alkalmazás után a Microsoft most kiadta az irodai programcsomag iPadekre optimalizált kliensét is. Bár az iPadeken eddig is lehetett a legfontosabb klienseket (Word, Excel, PowerPoint) futtatni, a mostani frissítést követően minden, ezek által kínált funkciót egyetlen appból lehet elérni, immár nem kizárólag ablakos módban, hanem egy teljes értékű iPadOS alkalmazás révén.

Internetre kötött közművek: elsőre jó ötletnek tűnt (x)

Gyere el Ipar 4.0-val és annak IT-biztonsági aspektusaival foglalkozó foglalkozó meetupunkra.

Internetre kötött közművek: elsőre jó ötletnek tűnt (x) Gyere el Ipar 4.0-val és annak IT-biztonsági aspektusaival foglalkozó foglalkozó meetupunkra.

A frissítés elsősorban az iPadre egyfajta PC-helyettesítőként tekintő felhasználók számára járhat számos hozzáadott értékkel, jóllehet az egér- és billentyűzetkezelés már korábban, tavaly ősszel megjelent a csomagban, megágyazva a mostani fejlesztési lépésnek.

A nyári leállás után, október 5-én és 7-én az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.

a címlapról

Hirdetés

AWS és microservice meetupokkal kezdjük az őszt!

2021. szeptember 19. 09:46

A nyári leállás után, október 5-én és 7-én az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.