Szerző: Koi Tamás

2021. február 16. 14:12

Sokkal használhatóbb lett az Office az iPadeken

Alighanem repesni fognak az örömtől egy most kiadott frissítés megjelenését követően azok az iPad-tulajok, akik a Microsoft hivatalos Office alkalmazását használják munkához.

Szinte napra pontosan az iOS és Android platformokra fejlesztett egybegyúrt Office alkalmazás után a Microsoft most kiadta az irodai programcsomag iPadekre optimalizált kliensét is. Bár az iPadeken eddig is lehetett a legfontosabb klienseket (Word, Excel, PowerPoint) futtatni, a mostani frissítést követően minden, ezek által kínált funkciót egyetlen appból lehet elérni, immár nem kizárólag ablakos módban, hanem egy teljes értékű iPadOS alkalmazás révén.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

A frissítés elsősorban az iPadre egyfajta PC-helyettesítőként tekintő felhasználók számára járhat számos hozzáadott értékkel, jóllehet az egér- és billentyűzetkezelés már korábban, tavaly ősszel megjelent a csomagban, megágyazva a mostani fejlesztési lépésnek.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 18:16

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.