Szerző: Koi Tamás

2021. február 16. 14:12

Sokkal használhatóbb lett az Office az iPadeken

Alighanem repesni fognak az örömtől egy most kiadott frissítés megjelenését követően azok az iPad-tulajok, akik a Microsoft hivatalos Office alkalmazását használják munkához.

Szinte napra pontosan az iOS és Android platformokra fejlesztett egybegyúrt Office alkalmazás után a Microsoft most kiadta az irodai programcsomag iPadekre optimalizált kliensét is. Bár az iPadeken eddig is lehetett a legfontosabb klienseket (Word, Excel, PowerPoint) futtatni, a mostani frissítést követően minden, ezek által kínált funkciót egyetlen appból lehet elérni, immár nem kizárólag ablakos módban, hanem egy teljes értékű iPadOS alkalmazás révén.

Miért érdemes belevágnod az online Terraform képzésünkbe? (x)

Összefoglaltuk röviden, hogy miért érdemes részt venni ezen az online tanfolyamon.

Miért érdemes belevágnod az online Terraform képzésünkbe? (x) Összefoglaltuk röviden, hogy miért érdemes részt venni ezen az online tanfolyamon.

A frissítés elsősorban az iPadre egyfajta PC-helyettesítőként tekintő felhasználók számára járhat számos hozzáadott értékkel, jóllehet az egér- és billentyűzetkezelés már korábban, tavaly ősszel megjelent a csomagban, megágyazva a mostani fejlesztési lépésnek.

a címlapról