:

Szerző: Hlács Ferenc

2021. február 11. 14:45

Közösen fejleszt strapatelefont a Motorola és a Bullitt

A CAT telefonokat is fejlesztő cég és a Motorola a napokban jelentette be hosszútávú együttműködését.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Összeborul a Motorola és a Bullitt - utóbbi gyártó a strapabíró okostelefonok kapcsán lehet ismerős, a vállalat nevéhez főződnek például a CAT strapatelefonok, de a Land Roverrel közösen is készített már közös telefont a cég. Valószínűleg a Motorolával kötött partnerség is hasonló receptre épül, azaz a jövőben masszív, ellenálló készülékházba költöztetett, Motorola logós készülékekre számíthatunk majd a párostól, nem kizárt, hogy néhány egyedi funkcióval is megspékelve, mint például a CAT telefonokról jól ismert hőkamera. Konkrét terméket egyelőre a duó nem jelentett be, az együttműködés első gyümölcsei ugyanakkor még idén napvilágot láthatnak.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 05:20

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.