Szerző: Koi Tamás

2021. január 28. 13:51

Létrehozta a OnePlus-alapító a SEMMIT

Carl Pei tavaly október óta láthatóan nem ült a babérjain, miután otthagyta az általa alapított okostelefon-céget, a OnePlust. Új projektje szintén a fogyasztói elektronikai szegmenshez kötődik, itt az okoseszközökben motorozó Nothing.

Carl Pei, a OnePlus társalapítója tavaly októberben hagyta ott az okostelefon-márkát, ahol elsősorban kreatív szakemberként és tervezőként vette ki a részét a munkából - most úgy tűnik, egy új vállalkozásban igyekszik majd kiélni kreatív énjét, melyet egyszerűen csak Nothingnak neveznek.

 

Mindent vivő munkahelyek

Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Mindent vivő munkahelyek Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Hogy a Nothing pontosan mit fog piacra dobni, az egyelőre titok, Pei ugyanakkor annyit elárult a The Verge-nek, hogy alapvetően többféle fogyasztói, illetve szórakoztatóelektronikai "okoseszköz" képezi majd a kínálatot. Pei ugyanakkor meglehetősen rejtélyesen annyit elárult, hogy a Nothing kínálata elsősorban olyan termékekből áll majd, melyek egyedinek számítanak a mezőnyben, vagyis kifejezetten szeretné elkerülni, ha a cég a versenytársak termékeit másolná.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

FLIP

3

Kagylómobillal erősít a Honor

2024. június 14. 10:28

A cég útnak indította első flip típusú készülékét, amivel újabb hézagot foltoz be a nagy márkák elleni versenyben.