Szerző: Koi Tamás

2021. január 28. 13:51

Létrehozta a OnePlus-alapító a SEMMIT

Carl Pei tavaly október óta láthatóan nem ült a babérjain, miután otthagyta az általa alapított okostelefon-céget, a OnePlust. Új projektje szintén a fogyasztói elektronikai szegmenshez kötődik, itt az okoseszközökben motorozó Nothing.

Carl Pei, a OnePlus társalapítója tavaly októberben hagyta ott az okostelefon-márkát, ahol elsősorban kreatív szakemberként és tervezőként vette ki a részét a munkából - most úgy tűnik, egy új vállalkozásban igyekszik majd kiélni kreatív énjét, melyet egyszerűen csak Nothingnak neveznek.

 

Ha a "dobozos" megoldás kevés: tesztinfrastruktúra házon belül (x)

A thyssenkrupp kormányrendszereinek tesztelését is saját fejlesztésű infrastruktúrán végzi.

Ha a "dobozos" megoldás kevés: tesztinfrastruktúra házon belül (x) A thyssenkrupp kormányrendszereinek tesztelését is saját fejlesztésű infrastruktúrán végzi.

Hogy a Nothing pontosan mit fog piacra dobni, az egyelőre titok, Pei ugyanakkor annyit elárult a The Verge-nek, hogy alapvetően többféle fogyasztói, illetve szórakoztatóelektronikai "okoseszköz" képezi majd a kínálatot. Pei ugyanakkor meglehetősen rejtélyesen annyit elárult, hogy a Nothing kínálata elsősorban olyan termékekből áll majd, melyek egyedinek számítanak a mezőnyben, vagyis kifejezetten szeretné elkerülni, ha a cég a versenytársak termékeit másolná.

a címlapról