:

Szerző: Hlács Ferenc

2021. január 26. 13:08

Hazánkban is élesedik a Samsung Galaxy Watch3 EKG és vérnyomásmérő funkciója

A frissen szerzett CE jelölésből a Galaxy Watch Active2 felhasználói is profitálnak.

Összesen mintegy 31 további országban válik elérhetővé a Samsung Galaxy Watch3 és Watch Active2 EKG és vérnyomásmérő funkciója - az új támogatott régiók között 28 európai ország is ott van, Magyarországot is beleértve. Az európai terjeszkedés mellett az okosórák említett egészségfigyelő szenzorai Chilében, Indonéziában és az Egyesült Arab Emírségekben is használhatóvá válnak. Az érzékelőket a felhasználók a Samsung Health Monitor appon keresztül hajthatják igába, amely az EKG mérésekre támaszkodva jelezni tudja, ha a viselőknél szabálytalan szívritmus tapasztalható, a vérnyomásmérő pedig a túl magas vérnyomásból adódó potenciális egészségügyi problémákra figyelmeztet. A szenzorokat bekapcsoló frissítés a Health Monitor appal több lépcsőben válik elérhetővé, február 4-től.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 29. 17:48

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.