Szerző: Hlács Ferenc

2021. január 22. 12:00

90 hertzes, notebookokba szánt OLED kijelzők tömeggyártásába fog a Samsung

A 14 hüvelykes panelekkel szerelt laptopokból még idén számos modell napvilágot láthat.

OLED notebook kijelzőkkel szórja meg a piacot a Samsung: mint a koreai cég közölte, márciustól nagy mennyiségben elkezdi a 14 hüvelykes, kifejezetten noteszgépekbe szánt, 90 hertzes OLED panelek gyártását - ennek megfelelően pedig számos gyártótól számíthatunk idén OLED kijelzős notebookokra.

Mindent vivő munkahelyek

Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Mindent vivő munkahelyek Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Noha egy-egy hasonló technológiával készült laptopot már most is el lehet csípni a piacon, a 90 hertzes frissítési ráta utóbbiakhoz képest is komoly előrelépésnek mondható, amely akár a játékosok figyelmét is felkeltheti. Míg a hasonló értékek a felső kategóriás okostelefonok OLED kijelzőinél lassan már alapvetőnek számítanak, a notebookok szegmense eddig még alig tapogatózott ebbe az irányba - a Samsung frissen bejelentett paneljei lehetnek az első 90 hertzes, 14 hüvelykes laptopokba szánt OLED kijelzők.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

FLIP

3

Kagylómobillal erősít a Honor

2024. június 14. 10:28

A cég útnak indította első flip típusú készülékét, amivel újabb hézagot foltoz be a nagy márkák elleni versenyben.