Szerző: Hlács Ferenc

2020. december 16. 13:22

Jönnek az M1-es Macekre szabott, natív Office appok

A Microsoft a Word, Excel, PowerPoint, Outlook és OneNote Apple M1 lapkához igazított verzióját is kiadta.

Hogyan lehet növelni a fejlesztés hatékonyságát? (x)

Gyere el az Alerant webinárjára és nézd meg, hogyan lehet gyakran módosítani az alkalmazásokat, majd biztonságosan élesbe állni.

Hogyan lehet növelni a fejlesztés hatékonyságát? (x) Gyere el az Alerant webinárjára és nézd meg, hogyan lehet gyakran módosítani az alkalmazásokat, majd biztonságosan élesbe állni.

Egy sor Microsoft 365 alkalmazás köt közelebbi barátságot az Apple asztali M1 processzoraival, a lapkára támaszkodó Macekre már a Word, Excel, PowerPoint, Outlook és OneNote appok natív verziói is elérhetők. Az új MacBook Air, a 13 hüvelykes MacBook Pro, illetve Mac Mini modelleknél így a redmondi óriás a népszerű Office appokban számottevő teljesítménybeli előrelépést ígér, miután azok a cég szerint már teljes mértékben kihasználják az M1 lapka képességeit. Az alkalmazásokat a gyártó emellett megjelenésükben is a macOS Big Surhöz igazította. Azoknak a felhasználóknak, akik az Office appokban automatikus frissítéseket használnak, a vállalat már meg is kezdte az új verziók kiadását, a többiek pedig manuálisan indíthatják meg a frissítést. Az Office alkalmazások persze az inteles Maceken is változatlanul használhatók maradnak.

Május 18-19-én biztonságos szoftverfejlesztés és Scrum újdonságaira fókuszáló meetupokat rendezünk, 2 nap alatt összesen 10 klassz előadással.

a címlapról