Szerző: Hlács Ferenc

2020. november 18. 13:19

Küszöbön a Stretch 2020 konferencia!

Hamarosan rajthoz áll az idén 8. alkalommal megrendezett Stretch konferencia: a leadership és management témákkal foglalkozó esemény világszínvonalú előadókkal és idén először teljesen online formátummal vár minden leendő és mostani vezetőt, december 2-4 között.

Az interaktív, kerekasztal beszélgetésekkel, vitákkal és előadásokkal megtűzdelt rendezvény első napján az előadók a COVID-19 okozta új helyzetről, a távoli munkavégzésről és az ezekből adódó kihívásokról beszélnek - a nap célja, hogy a vezetők olyan gyakorlati és hatékony tudást szerezzenek, amiket már másnap használhatnak a munkájuk során. Az előadók között Michael Lopp avagy Rands, Scott Hanselman, Shery Brauner és Matt Overall is ott lesz.

Ilyen egy rendkívül kompakt és rugalmas ipari PC (x)

Új ultra kompakt taggal bővült a Beckhoff ipari PC-kből álló termékcsaládja.

Ilyen egy rendkívül kompakt és rugalmas ipari PC (x) Új ultra kompakt taggal bővült a Beckhoff ipari PC-kből álló termékcsaládja.

A „Nevezz álmodozónak...” jeligével induló második nap programja azt vizsgálja, mit hoz számunkra a jövő, miként változnak, fejlődnek a szervezetek a következő években, évtizedekben - mindezt Otti Vogt, Sahana Chattopadhyay, John Knights, Sergio Caredda és más elismert szakértők tolmácsolásában. Az eseményt záró harmadik nap az előző két napot köti össze: az előadók (többek között Linda Rising, Shawn Fair és Jim Szafranszki) arra keresik a választ, hogy a mindennapi kihívások mellett milyen változások szükségesek, hogy egy jobb jövőt építsünk.

stretch_i

A Stretch konferencia 8 éve a Prezi és a Ustream együttműködésének eredményeként jött létre azzal a céllal, hogy a még fiatal budapesti startupokba nemzetközi, világszínvonalú tudást hozzanak, és ezt a tudást a közösség számára is elérhetővé tegyék. A konferenciát idén már a Crafthub szervezi, a szemlélet azonban nem változott: a releváns és minőségi szakmai tartalom első számú szempont. A Crafthub tagjai egyébként a HWSW által rendezett, nagy sikerű hazai Hack The Crisis hackathonon is társszervezők voltak. A 2020-as Stertch konferenciával kapcsolatos további információkért érdemes felkeresni a rendezvény weboldalát.

a címlapról